Su navegador no es capaz de visualizar correctamente esta página.


lunes, mayo 22, 2006

la linea

      Quan un arbre cau en mig de la selva lluny de quansevol esser huma, el arbre fa sorroll? Qui o pot afirmar? Segons les lleis de la fisica, efectivament, es produeix sorroll. Però si no hi ha ningu qui l'escolte sa produit.
      Diariament, una home/dona/xiquet/a/avi/a i entra en sa casa no pensa una volta tanca darrere seu el carrer continua ai, es mes, existex algo darrere la nostra esquena??Existim nosaltres mateixos??? Existeixen les persones a les que odiem/estimem/... o son fruit de la nostra rao.
      Hi han mils d'aquestes refelecions però d'aquestes volia extraure: l'esser huma viu i no es plantgeja mai, quasi mai, aquestes qüestions, li agrada ser un ignorant. I quan arriva el moment i se les planteja pensa: Què coses penses com no va aver algo més? I rapidament cambia de pensament. si l'eser huma es tan limitat i no sap verure mes enlla de la seua linea de l'oritzo(molt limitada) com l'eser huma evoluciona tan velosment en altres camps. Potser algo, algu superior ens limite la linea o simplement no hi ha res mes(postura materialista).
       En resum la nostra visio determina la realitat, la mes comoda es una postura materialista, es aquesta correcta??Podem ampliar la linea??
        .........

7 comentarios:

SamChi dijo...

"...de la seua linea de l'oritzo(molt limitada)..." -- tu si que eres molt limitat ! quan ja te copies els textos dels filosofs com a minim podries fer-ho sense faltes ortografiques !

Admin dijo...

Este post es genial para el principio de un capítulo de "mas alla del límite"....:D
Bueno, evidentemente esas cuestiones no las podremos contestar hasta que nos muramos. De todas formas todo eso entra muy en temas religiosos...es cuestion de fe.

Admin dijo...

jajajaja
k hijo puta el semesuas.
!como te humilla!

cohelet dijo...

Metele caña satanito!
Pero que cabrón eres Paco!
ja ja ja

Fpack dijo...

la ortografia esta passada de moda

Anónimo dijo...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Anónimo dijo...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»